08-28 61 69 | 070-438 00 10 info@stockholmfasad.se
Stockholm Fasad & Konsult AB | Om Oss

Kvalificerade murningsarbeten i Stockholm

Vårt team av yrkesexperter hjälper dig nå resultat

 

Stockholm Fasad & Konsult AB erbjuder kompletterande byggtjänster som exempelvis puts- och murningsarbeten för dig som söker efter hjälp med att genomföra professionella och innovativa byggjobb i Stockholm. Vi arbetar med nybyggnation, renovering eller entreprenad för privatpersoner så väl som företag och organisationer.

Vi har en lång erfarenhet inom branschen, men försöker ändå hålla oss nyskapande och unika genom att hålla koll på utvecklingen inom vårt verksamhetsområde. Oavsett om våra kunder vill ha klassisk design eller innovation, kan vi alltid hjälpa till.

Vi är glada och stolta över att ha så många återvändande kunder och samarbeten över lång tid. Kontakta oss gärna för referenser till tidigare arbeten, vi vill gärna att du också blir en av våra återvändande kunder.

N

Service

Stockholm Fasad & Konsult AB består av professionella entusiaster och yrkesexperter som brinner för att leverera ett väl genomfört arbete varje gång, oavsett om det gäller murningsarbeten eller fasadputs. Det gör vi genom att alltid säkerställa en personligt anpassad service till våra kunder, baserad på lyhördhet och god kommunikation.

Personlig service för bästa resultat vid ditt byggprojekt i Stockholm

Tidigare arbeten

Under åren har det blivit många byggjobb som vi är mycket glada och stolta över att ha varit med om att förverkliga. Allt från murningsarbeten vid nybyggnationer till fasadarbeten vid renoveringar. Vi har haft kontakt med många kunder som har varit vänliga nog att visa sin uppskattning för det jobb som vi har utfört. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra referenser till tidigare arbeten.

En lång och glädjefylld historia

Återkommande Kunder

Stockholm Fasad & Konsult AB grundades 1994. Under åren som gått har vi tagit tillvara på de kunskaper och erfarenheter vi fått på vägen. Vi tror på en personligt anpassad service och att vara väl förankrade i vårt närområde. Att vara ett välkänt företag med goda referenser är det som gör att vi kan knyta långa vänskapskontakter med våra kunder. Vi hoppas att du som ny kund ska bli en del av vår återkommande kundkrets här i Stockholm.

Vi bygger för framtiden