08-28 61 69 | 070-438 00 10 info@stockholmfasad.se
Stockholm Fasad & Konsult AB | Murade Pooler

Murade pooler, bättre och billigare.

Stockholm Fasad & Konsult AB bygger eran pool från A-Ö.

 

Vänd dig till Stockholm Fasad & Konsult AB om du funderar på att införskaffa en pool. Vi levererar färdiga pooler i standardformat till fast pris. Allt till poolbygget, grunden, stommaterial, poolmaterialet, reningsanläggningen och till skillnad från de flesta poolleverantörer så är allt arbete inkluderat.

Vill ni ha en totalleverantör på hela poolprojektet så bistår vi även med markarbeten, altanbyggantioner, belysning kring poolen m.m. Det är bara er fanatasi som sätter stopp.

Murade Pooler

 

För vår firma som i grund och botten är ett murarbolag med stor erfarenhet av murkonstruktioner är det en självklarhet att använda massiva byggmaterial till poolbygget.

En av fördelarna med murade pooler är hållfastheten och styrkan i materialet. Använder man som vi lecablock så har man även en god dränerande funktion om fukt skulle förekomma i väggarna. Om man även väljer att isolera utsidan av stommen så kommer stommen ha en hög ackumeleringsförmåga för värmen du har i poolen.

Allt material i grund och stomme vi använder är frostbeständigt till 100% vilket är en förutsättning för svenska förhållanden.

Kostnad & Offert

 

Leca är utmärkt material att använda för att få en massiv pool av hög kvalitet. Vi utför det som kunden kräver och prisätter varje projekt separat efter kundens önskemål.

Kunden kan välja att beställa bara poolen av oss och löser grävning, dränering, återfyllnad och kringarbeten som t.ex. anslutande altan på egen hand.

Men om kunden inte har tid, kunskap eller möjlighet så kan även dessa arbeten beställas av oss.

Pris exempel

På en 8x4m pool med enhetligt djup på ca 140-145 cm. inkl material & arbete.

Detta ingår.

  • Armerad bottenplatta av betong.
  • Murad leca-stomme.
  • Putsning och inmurning av inlopp, 1 st lampa och breddavlopp.
  • Montering av liner och fyllning av poolen till strax under breddavloppet.
  • Inkoppling av filtreringsanläggningen.

Pris Inkl moms:  309 000 kr