Professionella murningsarbeten i Stockholm

Stockholm Fasad & Konsult AB utför era murnings- och putsarbeten

Vänd dig till Stockholm Fasad & Konsult AB när du behöver hjälp med puts- eller murningsarbeten vid nybyggnationer, renoveringar eller total- samt generalentreprenader i Stockholm. Vi riktar oss till såväl privatpersoner som till företag, kommun och fastighetsägare. Genom skräddarsydda tjänster anpassade efter varje specifik situation, kan du som kund alltid lita på att du får professionellt utförda tjänster.

Vid total- eller generalentreprenad utför vi även målningsarbeten samt plåtslageri- och balkongarbeten.

Mur och puts


Vi utför puts- och murningsarbeten vid bland annat nybyggnation av villor för privatpersoner samt flerbostadshus för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd. Allt från murar, fasader, tillbyggnader och skräddarsydda konstruktioner till totalentreprenader för privathushåll, företag eller kommun. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar, så kan vi tillsammans diskutera och planera inför ditt drömprojekt.

Renovering


Vi genomför givetvis också puts- och murningsarbeten vid alla typer av ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader. Är det dags att renovera er fasad? Behöver ni uppföra en mur för att avgränsa er trädgård mot trafiken utanför? Eller så kanske det är dags för en köks- eller badrumsrenovering. Vi hjälper dig från första skiss till färdigt resultat och ser till att arbetet går smidigt, enligt planerna och att projektet håller sig på den beräknade prisnivån.

Entreprenad


Förutom att bistå vid nybyggnationer och renoveringar i området kring Stockholm kan vi också erbjuda våra tjänster vid total- eller generalentreprenader. Vi åtar oss entreprenader inkluderande målnings-, balkong- och plåtslageriarbeten. 

Referenser