För bästa resultat
vid ditt byggprojekt

Stockholm Fasad & Konsult AB erbjuder kompletterande byggtjänster som exempelvis puts- och murningsarbeten för dig som söker efter hjälp med att genomföra professionella och innovativa byggjobb i Stockholm.

Garantier

Vi tar hand om ditt byggprojekt

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd och utför arbeten så som fasadputs eller murning vid allt från nybyggnationer, renoveringar eller entreprenader. Med lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande vet vi precis vad man måste tänka på inför varje nytt arbete. Vi utför alltid våra arbeten på ett korrekt och yrkesmannamässigt sätt och självklart lämnar vi en kvalitetsgaranti på alla våra arbeten, vilket blir till en trygghet för våra kunder.

Kunskap 

Med flerårig erfarenhet inom branschen har vi fått en bred kunskapsbas om allt inom byggsektorn. Den erfarenheten och kunskapen tar vi med oss i varje nytt arbete, oavsett om det gäller en totalentreprenad eller att lägga fasadputs på en villa.

Det gör att vi kan arbeta effektivt och undvika att göra misstag – vi genomför helt enkelt arbeten med hög kvalitet. Som kund kan du alltid lita på att du är i trygga händer när du anlitar oss för ditt byggarbete i Stockholm med omnejd.

Hög kvalitet från renovering till fasadputs i Stockholm

Personlig service

Vi vet hur jobbigt det kan vara att ha hantverkare hemma under lång tid. Därför ser vi alltid till att jobba så snabbt och effektivt som möjligt, utan att någonsin tumma på kvaliteten i arbetet, oavsett om det gäller större renoveringar och nybyggnationer eller enklare målartjänster och fasadputs.

Under tiden som vi jobbar försöker vi inverka så lite som möjligt på våra kunders vardag. Det är en självklarhet för oss att arbeta nära kunden med så stor hänsyn som möjligt till de vardagliga rutinerna.

Kvalitetsgaranti

Kvalitet är det absolut viktigaste för oss. Vi brinner för att leverera arbeten av högsta kvalitet till alla våra kunder. Det gör vi genom att välja rätt material, bara arbeta med toppmoderna och uppdaterade verktyg och tillbehör, samt alltid erbjuda service av högsta kvalitet.

Tillsammans gör allt det här att vi kan lämna en kvalitetsgaranti på alla arbeten vi utför i Stockholm med kringliggande områden, för våra kunders trygghet!